Bagom Hundetræning Med Hjerte

Mit Navn er Laila Meldgaard Petersen og er årgang '83. Jeg er gift med Mads og sammen har vi 3 dejlige børn fra årgang 2010, 2012 & 2015. Vi er bosat på et nedlagt landbrug i Randers nord øst, hvor vi har en masse plads omkring os - alt sammen indhegnet til dyr og børn; det er her jeg tilbyder min træning. 
 
Vores familie rummer også 6 Labrador Retrievere (af den gammel dags type), som vi træner til og bruger på markprøver og udstillinger i Dansk Retriever Klub og Dansk Kennel Klub. Jeg har igennem årene haft mange hunde i hænderne og trænet markprøve hunde i både begynder, åben og vinder klasse. 
Vi har et lille hobby opdræt af Labradors, hvor vi har sundhed og adfærd (herunder opvækst, socialisering og miljøtræning) i høj prioritet. Både min mand og jeg har gennemgået Dansk Kennel Klubs opdrætter uddannelse og hundeholder uddannelsen. 
Vi har også en lille Chihuahua, som hovedsageligt er børnenes krammedyr <3
Endvidere rummer vores hjem 8 Sibiriske skovkatte (Russiske skovkatte), som også bruges i hobby opdræt og på udstillinger.
 
Jeg er uddannet Veterinærsygeplejerske fra Hornbæk Dyrehospital i 2006, men har været tilknyttet dertil som hjælpepige/klinik assistent siden 1998. Jeg er fortsat Veterinærsygeplejerske på Hornbæk Dyrehospital, hvor jeg også tilbyder træning og adfærdsbehandling.
 
I 2008 blev jeg uddannet instruktør og i 2010 uddannet adfærdsbehandler hos PAFF. 
i 2018 blev jeg desuden uddannet Klikkertræner hos Canis - en uddannelse, som jeg har ønsket at tage i mange år.
I 2018 er jeg også i gang med Nose Work instruktør uddannelsen - en ny hundesport, som også jeg er blevet bidt af! :)
 
Jeg videreuddanner mig, gå på kurser og holde mig opdateret mht. de nyeste metoder inden for træning samt de nyeste studier/undersøgelser inden for adfærd. 
 
 
Meldgaards - Hundetræning Med Hjerte | CVR: 38920405 | Tjørnelundsvej 20, Lem, 8930 Randers NØ - DK | Tlf.: 29624568 | hundetraeningmedhjerte@gmail.com