Trænings hold / Tricky Tricks

Tricky Tricks

Sjove tricks via klikkertræning
Klikkertræning er for alle hunde fra hvalp til senior, uanset race. 
Det er dog nødvendigt, at man har en hund, som er tilpas socialiseret og miljøtrænet, så den kan samarbejde med sin ejer, samt koncentrere sig om træningen på et hold blandt andre hunde. 

På holdet vil vi træne hundene ved hjælp af klikker til, at lave en masse forskellige og sjove tricks. Klikkertræning giver et godt samarbejde mellem hund & ejer, hundens selvtillid vokser, den bliver mere udadvendt. Vi vil lave sjove øvelser og tricks, samt øvelser der retter fokus mod hundens kropskontrol, motorik og balance. 

Klikkertræning er en træningsmetode, som startede i begyndelsen af 60'erne i USA, hvor den i første omgang blev brugt til træning af delfiner og hvaler. Senere hen er træningsmetoden blevet overført til hundeverdenen med stor succes. 


I klikkertræning anvendes indlæringsprincipper klassisk og operant betingning og en trinvis indlæring. Klikkertræning går simpelt ud på, at belønne ønsket adfærd og ignorere uønsket adfærd og dermed øge sandsynligheden for, at hunden vælger at udføre den ønskede adfærd igen.
Dette giver glade, arbejdsvillige og kreative hunde, som tilbyder adfærd selv, og er på i træingen med logrende hale.  
Klikkertræning er meget effektivt og gør indlæringen hurtigere og lettere for både hund og ejer. 

Det anbefales at man træner videre hjemme, imellem gangene hvor vi mødes, så man får maximalt udbytte af træningen på holdet.
 
Det er ikke et krav, at man har erfaring med klikkertræning, men det er naturligvis en fordel. Der vil blive udleveret en klikker til hver kursist/hund ved teoriaften. 

Disse bøger kan være nyttige at læse:

  
 
 
 
Datoer:
Sted: 
Tjørnelundsvej 20, Lem, 8930 Randers NØ (indendørs/udendørs)
Tidspunkt:
Antal hunde på holdet: 
 3-4 hunde
Hundenes alder: alle andre
Lektioner: 5 x 1 time
Pris: 650 kr. 
Teoriaften dato & tid:

Tilmelding:
 Klik her
Meldgaards - Hundetræning Med Hjerte | CVR: 38920405 | Tjørnelundsvej 20, Lem, 8930 Randers NØ - DK | Tlf.: 29624568 | hundetraeningmedhjerte@gmail.com