Trænings hold / Hvalpe miljøtræning & socialisering

Hvalpe miljøtræning & socialisering

Går du allerede til hundetræning med din hvalp?
Eller er du bare god til at træne din hund selv og søger et sted, hvor du kun har fokus på socialisering og miljøtræning? 
- Så er dette holdet for dig! Her holder vi legestue med udfordringer i miljøet :)

Her har vi ikke fokus på træning, men i stedet på det mest fundamentale i hundens liv, nemlig en god socialisering og miljøtræning. 
 
Hvalpene får lov til at lege og tumle, opdelt efter alder, størrelse og temperament. Vi har fokus på korrekt og god leg samt tolkning af hundenes kropssprog. 

Vi har en stor hvalpekravlegård på ca. 100 m2, som hvalpene desuden bliver udfordret i med hensyn til deres miljøtræning. I denne kravlegård findes der alt imellem himmel og jord, som kan bevæge sig, kravles op på og under, lege med, bade i, hive i, tumle og lege med og meget mere. Der er lidt for en hver - se gerne billederne af vores egne hvalpe i kravlegården. 
I hvalpekravlegården skal hvalpene som udgangspunkt holdes i en lang snor. Vi må nemlig gå ud fra, at ikke alle på holdet kan lege sammen på én gang, da alle er forskellige. Dog træner vi her, at hilse og evt. lege i snor imens det nye miljø udforskes. 


Fri leg foregår udenfor hvalpekravlegården, hvor hvalpene kan opdeles i grupper, som de matcher bedst. 

Holdet henvender sig til hvalpe i alderen 8 uger til 5 måneder.
Der er plads til 8-10 hvalpe på dette hold, som løber over 5 gange. Prisen er 600 kr. pr. deltager, som betales ved tilmelding. 
 
Tilmelding: Klik her
 
Datoer:
Sted: Tjørnelundsvej 20, Lem, 8930 Randers NØ 
Tidspunkt:
Antal hunde på holdet: 
 6-10 hunde
Hundenes alder: 8 uger til 5 måneder
Lektioner: 5 x 1 time
Pris: 600 kr. 
 
Tilmelding: Klik her
Meldgaards - Hundetræning Med Hjerte | CVR: 38920405 | Tjørnelundsvej 20, Lem, 8930 Randers NØ - DK | Tlf.: 29624568 | hundetraeningmedhjerte@gmail.com